DNA Seurasopimus

Tämän sopimuksen kautta voit tukea meitä hankkiessasi liittymiä DNA:lta.

GTFR RY on tehnyt DNA:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka tukee seuran varainhankintaa helpolla tavalla. Talkoohengessä – mutta ilman perinteisiä talkoita.

DNA Seurasopimus tuo yhdistykselle palkkion, kun yhdistyksen jäsen tai hänen perheenjäsenensä tai muuten lähipiiriin kuuluva henkilö hankkii puhelinliittymän, liikkuvan laajakaistan tai maksu-tv-kanavapaketin DNA Kaupasta ja mainitsee tilausta tehdessään DNA Seurasopimuksesta.

DNA lahjoittaa seuran kassaan 30 € palkkion jokaisesta puhelin- tai nettiliittymästä, tai 15 € maksu-tv-kanavapaketista.

DNA Seurasopimuksella kaikki voittavat: seuralle tämä on vaivaton helppo tapa ansaita varoja toimintaan, ja seuran jäsen tai kannattaja saa nopean ja kattavan 4 sekä 5G-verkon etuineen sekä parhaat maksu-tv-kanavat kaikille ruuduille.

DNA Seurasopimus lyhyesti:
Jäsenet perheineen ja lähipiireineen mainitsevat DNA Seurasopimuksen DNA Kaupassa tilausta tehdessään. Kun seurasopimuksella avattu liittymä on ollut käytössä kuukauden ja kanavapakettitilaus neljä kuukautta, palkkio maksetaan seuran tilille.

Jos haluatte lisäinfoa tai tarjouksen Dna:lta, ottakaa yhteyttä: joonas.rintamaki@dnakauppa.fi

Kuvat: DNA Oyj:n kuvapankki.